Grab, Magnet

Višestruki izbori, visokokvalitetni i stabilni učinci Konkurentna cijena grab i elektromagnet se obično koriste za dizanje dizalica. Za različite upotrebe i materijala, Grab ima sledeće tipove: kašika za hidrauličnu građu: kašika za hidrauliku je radni uređaj pomoću hidrauličnog izvora napajanja do ...

Pošaljite upit
Detalji o proizvodu

Više izbora,

Visok kvalitet i stabilne performanse

Konkurentna cena

Grab i elektromagnet se obično koriste za dizanje dizalica.

Za različite upotrebe i materijal, Grab ima sledeće tipove:

Kašika hidraulike: hidraulična kašika za kačenje je radni uređaj pomoću hidrauličkog izvora napajanja za snabdevanje hidrauličkim cilindrom, za pokretanje leve i desne dve kombinovane kante ili višestrukog zaglađenja pločica i istovara materijala u rasutom stanju. Sama hidraulička grabilica je opremljena otvorenom i zatvorenom konstrukcijom.

1(001).jpg

Mehanički grab bucke: Sama mehanička zgrada nema otvorenu i blisku strukturu, obično je izrađena od užeta ili povezuje spoljašnju pokretnu silu, prema karakteristikama rada može se podijeliti u pojedinačnu zupčastu vrpcu, dvostruku žičanu zupčastu i četri zatezača, najčešće se koristi dvostruki užad.

Višenamenska bušilica: Sastoji se od tri ili više od tri čelične ploče i primenjuje se na sve vrste oštrih gvožđa od oštre životne sredine koja se bavi velikim blokom materijala i utovar i istovar smeća, široko se koristi u lukama, železnici, metalurgiji, rudarstvu, zgrade itd., njegova struktura je podeljena na jedan kabal, dupli kabal, četiri kabla, električni, četiri tipa. Višestruka vilica može se zatvoriti prema obliku i veličini materijala, količina više vilice može biti u skladu sa grabljivim materijalima, a korisnici moraju dizajnirati četiri diska do osam diskova.

Kašika za grablje: sastoji se od dvije puke kante i široko se koristi za luku, pristan, teretni prostor, mine i sl. Za utovar svih vrsta rasutog tereta, minerala, uglja, peska, kamena i tako dalje. iskopavanje kamena, otkopavanje temeljnih jama i izgradnja autoputa, inženjeringa itd

2(001).jpg

Elektromagnet

Prema različitim materijalima i okruženju, magnet će biti preporučljiv i dizajniran. Takav okrugli tip za otpremu, visoki temperaturni kvadratni tip za kartu, nekoliko magneta Sinhroni za podizanje dugačkih materijala kao što su: Garniturni alat, Navojni trak, čelična cijev i čelična ploča.

Zašto odabrati TX CRANE

Kvalitet:

1. Imamo striktno Sistem za upravljanje kvalitetom s certifikatom ISO9001: 2015

2. Iskusite istraživačku i razvojnu ekipu kako biste bili sigurni da možemo ponuditi najbolji dizajn, a kvalifikovani radnici pomoću profesionalne i napredne opreme osiguravamo kvalitetno montažu i zavarivanje.

3. QC tim sa profesionalnim detektivskim uređajem koji osigurava svako dobro na visokom kvalitetu.

4. Napredna oprema, kao što su: robot za zavarivanje, mašina za pjeskarenje i tako dalje.

5(001).jpg

Servis:

1. Pakovanje i isporuka: Nudimo kvalitetno i pogodno pakovanje da zaštitimo robu za transport na velike udaljenosti.

2. Imamo saradnju sa fabrikama na nekim lokalnim tržištima kako bi uštedjeli trošak i ponudili pravovremenu uslugu.

3. Nudimo rezervne delove besplatno za sve naše proizvode. Besplatna uputstva za instalaciju i projekat sa ključem su opcioni.

6(001).jpg


Hot Tags: grab, magnet, Kina, proizvođači, dobavljači, kupuju, cenu
Upit
Srodni proizvodi

Copyright © Henan TX Crane Co., Ltd Sva prava pridržana.